Restaurant Lobby

11 aprilie 2016

Restaurant Lobby

dsc071151

Lady Chef – Cornelia Ghisoi

Cornelia Ghisoi este prima Lady Chef din sud-estul Europei – o titulatura acordata de Asociatia Mondiala a Bucatarilor si Cofetarilor. Ar putea lucra in orice restaurant din lume, de la Londra la Paris si de la New York la Tokio, dar pe Cornelia Ghisoi o puteti gasi, de peste 30 de ani, in bucataria singurului hotel de cinci stele, din Brasov, Aro Palace. Pentru ca nicaieri nu-i ca acasa.

Condimente bine alese, combinatii atent gandite si produse de calitate. Acestea sunt doar cateva dintre ingredientele obligatorii pentru ca o mancare sa fie cu adevarat gustoasa.„In spatele fiecarui preparat exista o poveste. Sunt foarte multe ingrediente, sunt foarte multe culori, sunt foarte multe arome pe care le asociezi si la final poate sa iasa un preparat de vis”, spune Cornelia Ghisoi.

lady
dsc071151

Lady Chef – Cornelia Ghisoi

Condimente bine alese, combinatii atent gandite si produse de calitate. Acestea sunt doar cateva dintre ingredientele obligatorii pentru ca o mancare sa fie cu adevarat gustoasa.„In spatele fiecarui preparat exista o poveste. Sunt foarte multe ingrediente, sunt foarte multe culori, sunt foarte multe arome pe care le asociezi si la final poate sa iasa un preparat de vis”, spune Cornelia Ghisoi.

Cornelia Ghisoi este prima Lady Chef din sud-estul Europei – o titulatura acordata de Asociatia Mondiala a Bucatarilor si Cofetarilor. Ar putea lucra in orice restaurant din lume, de la Londra la Paris si de la New York la Tokio, dar pe Cornelia Ghisoi o puteti gasi, de peste 30 de ani, in bucataria singurului hotel de cinci stele, din Brasov, Aro Palace. Pentru ca nicaieri nu-i ca acasa.

lady

Capacitate: 250 locuri

Tur Virtual 360

 

Created by CIDEV Concept