Restaurant Club Belvedere

3 februarie 2016

Restaurant Club Belvedere

Restaurant Club Belvedere va propune o ambianta reconfortanta de zi cu zi, un meniu divers si bogat, precum si un deosebit rafinament estetic atat in prezentare cat si servire. Restaurantul Belvedere va pune la dispozitie un spatiu cochet, o bucatarie moderna atent supravegheata de maestrii nostri bucatari, precum si barul locatiei cu o servire ireprosabila.

Capacitate 85 locuri

Tur Virtual 360

Maestru in Arta Culinara – Ana Hermenean

Restaurant Club Belvedere din cadrul Complexului Aro Palace, este unul dintre restaurantele privilegiate ale Brasovului purtand amprenta culinara a Maestrului – Bucătar sef , Ana Hermeneanu.

Cu o experienta de peste 37 de ani in arta culinara, doamna Ana Hermenean este multipla medaliata cu argint si bronz la concursuri nationale si internationale, iar acest lucru defineste rafinamentul si eleganta gustului din preparatele realizate.

Delicatesele din bucataria nationala si internationala realizate de dansa, stimuleaza cele mai fine simturi gustative si olfactive, alaturi de privelistea unica a restaurantului.

Toate acestea sunt reteta perfecta a oricarei dupa-amieze reusite, a unei cine romantice, a unei intalniri de business sau chiar a unui eveniment plin de stil si rafinament.

Created by CIDEV Concept