Wellness & SPA

17 ianuarie 2016

Wellness & SPA

  • Prezentare
  • SPA
  • Orar / Tarife
  • Proceduri Si Tratamente Spa
  • Contact

Centrul de agrement si sport „Wellness & SPA”

Vino sa te relaxezi! Noul centru wellness iti ofera oaza in care te poti rasfata intr-o atmosfera relaxanta, unde mintea, corpul si sufletul se destind si se armonizeaza.

Un spatiu destinat recreerii, aflat in mijlocul tumultului urban, care vine sa completeze facilitatile Complexului Aro Palace.

Astfel, te poti relaxa in saloanele de masaj, in piscina de dimensiuni semi-olimpice, in aburul cu miresme imbietoare al saunei sau in sala de fitness dotata cu aparatura moderna.

Centrul de agrement si sport Wellness&SPA pune la dispozitie urmatoarele facilitati: hidroterapie, electroterapie, masaj, cardio-fitness, fitness, spinning, aerobic, solar, sauna, piscina, bar.

Oferta de tratamente este foarte generoasa:

TRATAMENTE MAGNETOTERAPIE:
Analgezice, antiinflamatoare, antiedematos, trofic, vasodilatare, miorelaxare.

TRATAMENTE ELECTROTERAPIE:
Analgezice, placebo, antiedematos, trofic, miorelaxare si spasmolitic.

TRATAMENTE VACUUM:
Completeaza performantele aparatului de electroterapie, pentru aplicarea curentilor prin intermediul electrozilor de vacuum.

TRATAMENTE ULTRASUNETE:
Nu genereaza curent electric in tesuturi, de aceea este considerata o metoda de terapie mecanica. Ultrasunetele genereaza micromasaj si incalzirea in profunzime a tesutului, imbunatatesc circulatia locala si metabolismul, creste permeabilitatea capilara, relaxeaza musculatura, scade durerea locala de tip ischemic.

ESTETICA FACIALA SI CORPORALA:
Dizolvare tesut adipos, anticelulita, antirid, tonifiere musculara, drenaj limfatic.

TRATAMENTE HIDROMASAJ:
Hidromasaj, masaj limfatic, hidroterapie completa pentru afectiuni neurologice, stari postraumatice si postoperatorii, artroze si probleme de circulatie.

Clientii hotelului au acces gratuit!

Abonamente:

  • 49 lei /zi
  • 400 lei /luna /10 intrari

Abonamentul include accesul la piscina, sauna si fitness.

Abonament inot copii

  • 252 lei /luna /10 intrari (50 minute)

Orar:

  • Luni – Duminica intre orele 07:30 – 22:30

Informaii suplimentare: receptia SPA.

Masaj Lomi Lomi

Este o forma veche de masaj practicat de catre indigeni polinezieini din Hawaii. Lomi Lomi inseamna brate iubitoare, fiind un masaj care lucreaza usor si profund musculatura cu miscari continue, oaspetele relaxandu-se si abandonandu-se in mainile maestrului

Masajul cu roci vulcanice

Ofera rezultate spectaculoase in relaxarea, echilibrarea si revigorarea trupului. Aplicarea pietrelor de diferite marimi se desfasoara de la extremitati spre partea meridiana a corpului, pe principalii centri energetici.

Masajul de intretinere

Este indicat a se efectua cel putin odata pe saptamana (preferabil 2 sedinte/saptamana) si are ca scop mentinerea organismului intr-o stare de functionare optima.

Masajul anticelulitic

Actioneaza impotriva celulitei, detronand asa numita “coaja de portocala” de pe solduri, abdomen si fese. Masajul cu creme reductoare si uleiuri esentiale imbunatateste supletea si elasticitatea pielii, activand circulatia sangelui.

Masaj partial

Acest tip de masaj este special folosit pentru eliberarea durerilor acumulate in zone sensibile: cap, gat, articulatii. Produsele folosite in cazul acestui tip de masaj sunt cremele si uleiurile antiinflamatoare.

Hidromasaj

Energizeaza si revitalizeaza corpul, relaxand muschii si stimuland circulatia sangelui prin actiunea jetului de apa. Puterea de vindecare a apei intareste sistemul imunitar, redand trupului forta si supletea in miscare.

Drenaj Limfatic

Remediu impotriva celulitei, a retentiei de apa si toxinelor, drenajul limfatic elibereaza corpul de presiunea stresului, imbunatateste circulatia si imunitatea generala, conferind o senzatie de revitalizare totala a organismului.

Masajul terapeutic

Reprezinta o metoda de tratament a diferitelor afectiuni. Efectele acestuia se resimt la nivelul pielii, muschilor, nervilor, sangelui, limfei si, indirect, la nivelul glandelor endocrine, organelor interne si articulatiilor.

Masajul de relaxare

Atenueaza tensiunea, stresul, calmeaza durerile, relaxeaza muschii incordati si indeparteaza starea de apatie. Masajul, mai presus de toate, confera o senzatie de bine. Efectele masajului de relaxare: ajuta la eliminarea toxinelor; imbunatateste circulatia sanguina; creste elasticitatea pielii; elimina oboseala acumulata; mentine o buna stare de sanatate.

Comprese namol

Masaj cu namol

Masaj + impachetari namol

Hotel Aro Palace | SPA

Bdl. Eroilor, nr. 27-29, Brasov – Romania

Orar:
Luni – Duminica intre orele 07:30 – 22:30

Rezervari:
Tel: + 40 268 478 800
Fax: + 40 268 478 889
Email: spa@aro-palace.ro

Suntem pregatiti sa va (re)primim in centrul Wellness &Spa, ARO PALACE Brasov.
Sport,Sanatate, Relaxare la standarde de 5 stele!

Am redeschis centrul Wellness & Spa !!!

Created by CIDEV Concept