Sala Europa

3 februarie 2016

Sala Europa

Centrul de conferinte „EUROPA” va ofera posibilitatea de a organiza cu succes orice tip de eveniment: conferinte, prezentari, workshop-uri, simpozioane, seminarii, programe de team building, scolarizari, evenimente sociale si receptii, punandu-va la dispozitie 3 sali de conferinta cu o capacitate totala de 700 de locuri. Modularea spatiului in trei sali permite satisfacerea celor mai exigente solicitari.

Dotari tehnice: videoproiectoare, ecrane, flipchart, instalatie sonorizare, microfoane, instalatie de traducere simultana in trei limbi, dotata cu 3 cabine de traducatori cu dubla consola, receptoare si casti, instalatia de conferinte: unitati de presedinte si unitati pentru delegati si microfoane libere.

Fie ca se pregateste o sesiune de business, un training sau un seminar, cele trei sali de conferinta, pot gazdui de la intalniri mici, pana la intalniri la scara mare.

Orice conferinta, sedinta, curs sau intalnire de afaceri devine mai familiara atunci cand este insotita de o pauza de cafea in lobby-ul centrului.

Alte alternative de servicii sunt disponibile in functie de specificul evenimentului si optiunea organizatorilor.

Suprafetele si capacitatea salilor de conferinte:

  • EUROPA I – 156 mp, capacitate 180 persoane
  • EUROPA II – 213 mp, capacitate 250 persoane
  • EUROPA III – 116 mp, capacitate 100 persoane
  • EUROPA (E1+E2+E3) – 485 mp, capacitate 700 persoane
  • FOYER – 235 mp – capacitate 700 persoane
Created by CIDEV Concept